www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Oslob och Siquijor

Tisdagen den 14e jan vaknade vi 03:30 och jade packat väskorna kvällen innan. Blev upphämtade och åkte minibuss till Oslob där vi skulle bada med valhajar i gryningen. Acne om jag gjort det en gång förut här så var det helt otroligt häftigt. Oscar var också imponerad, valhajar är verkligen enorma. Och detta var dessutom bara unga valhajar som vi såg...! 
Ursäkta bildkvaliteten... Vi har ju ingen undervattenskamera så vi hade bara mobilen i en vattentät påse vilket resulterade i mycket suddiga bilder


Vi var klara redan 07:30 så då blev vi körda till en liten stad längst söderut på ön Cebu där vi tog färjan som bara går en gång per dag kl10 till Siquijor ön. Vi anlände vid 14 och tog en jeepney till vårt hotell. 

Vårt boende var toppen!
Då vi missat både frukost och lunch var vi hungriga och gick till en restaurang vi blivit rekommenderarde. Dom hade all möjlig hälsomat 
Min matbser så mycket godare ut än oscars, vilket den var också heheSen hyrde vi moppe och körde runt lite och åkte till en strand. Åkte hem när det började mörkna och åt frukt och kex på balkongen till kvällsmat. 

Kex med jordnötssmör det är grejer det! 

Idag är det onsdag och vi har hyrt moppe idag med. Kommer nog bli en härlig dag. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Moped in the Filippines
White Haven Beach Australia
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo